FONTYS ACI TILBURG – IAM² EXPO

Ontwikkeling visuele identiteit en promotiemateriaal voor de IAM2 EXPO van Fontys ACI.

‘De IAM2 EXPO vond de afgelopen jaren plaats in de Wagenmakerij, Spoorzone Tilburg. Deze expo biedt een avond vol inspirerende concepten door jonge creatieven die een carrière in de creatieve industrie ambiëren.

Zoeken naar nieuwe stagiairs, netwerken, een avond vol creativiteit beleven, verbanden en gelijke doelstellingen ontdekken, daar draait het om op de IAM2 EXPO. Het is een gelegenheid bij uitstek voor bedrijven om toekomstige stagiairs te ontmoeten en een beeld te krijgen van hun capaciteiten en ambities.

Bij CO IEMES worden de studenten opgeleid tot communicatieprofessional die gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen van creatieve concepten voor de event-, music- & entertainmentindustrie. Ze leren creatieve communicatieconcepten en -formats te ontwikkelen die tot de verbeelding spreken. Denk aan opdrachten voor festivals, radio, televisie, pretparken, theaters, de film- en de game-industrie. Onze afgestudeerden zie je onder andere terug bij communicatie- en evementenbureaus, innovatieve startups, tv-producenten en themaparken.’